- Velkommen til hele Danmarks online bolighus!

INDKØBSKURV
Total:0,00 DKK 
Ingen varer i kurven
Gå til kurven

Gratis levering i hele Danmark, kun hos Erling Christensen Møbler A/S!

Erling Christensen Møbler A/S ved at en hurtig ekspedition og levering er vigtigt for vores kunder. Derfor sender Erling Christensen Møbler A/S varer hver dag, foruden søndage og helligdage, hvor vi ikke har åbnet; Se vores åbningstider her - Åbningstider i Erling Christensen Møbler A/S

Gratis levering og hurtig ekspedition har altid været en del af Erling Christensen Møblers koncept. Når du handler hos os leverer vi dine varer i hele Danmark uden beregning, uanset om du køber en god flaske Sartori Amarone fra 2007 eller om du køber en ny Auping Elevationsseng.

Leveringstider

Erling Christensen Møbler A/S ekspederer alle ugens dage, dog undtaget ved søndagslukket og helligdage. Vi ved at det er vigtigt for vores kunder at få deres varer leveret hurtigst muligt hvorfor vi altid tilstræber os en leveringstid på 2-5 hverdage for lagervarer.

Men hvad er lagervarer? Vi vil ikke love mere end vi kan holde, derfor anbefaler vi dig at ringe på telefon +45 98 93 61 55 for at høre lagerstatus og leveringstid på den ønskede vare.

 

Står du i en akut situation hvor du skal høre leveringstiden for et enkelt produkt, så ring til os på telefon +45 98 93 61 55 hvor vi kan være behjælpelig med eksakt leveringstid.

Leveringsmetoder ved Erling Christensen Møbler A/S

Hos Erling Christensen Møbler A/S anvender vi tre leveringsmetoder for at sikre dig den mest effektive levering når du handler hos os. Vi gør brug af GLS, Post Danmark og vores egne biler.

GLS

Når du bestiller dine varer hos Erling Christensen Møbler A/S udenfor vores nærområde vil de fleste mindre pakker blive sendt med GLS til en GLS pakkeshop.

Du får automatisk besked pr. sms eller mail når pakken er sendt og leveret til pakkeshop. 

Post Danmark (POSTNORD)

Vi anvender Post Danmark til levering af vores ordre, hvis det er den mest effektive leveringsmetode til din bestillingsadresse.

Egne biler i Jylland

Siden starten af Erling Christensen Møbler A/S i 1979 har vi leveret varer med vores egne biler og chauffører.

Vi anvender vores egne chauffører for at sikre og optimal transport af din ordre.

Vores egne chauffører kører med møbler, køkkeninventar o. lign. hvor vi har faste ugentlige leveringer.

Vi kører hver uge fra Skagen i Nord til Aalborg i syd, mens Århus besøges hver anden uge.

Øvrige landsdele køres efter behov.

Levering udenfor Jylland

Vi har fri levering i hele Danmark. Udenfor Jylland bruger vi eksternt fragtfirma til at levere vores varer. De sørger for at varerne kommer trygt og sikkert frem.

Levering til Udlandet

Vi har stor erfaring i levering af varer til udlandet som er opbygget siden starten af Erling Christensen Møbler A/S i 1979.

Ved levering til udlandet tillægges der fragt på ordren. Ordren beregnes på baggrund af hvilke varer du som bestiller, du er mere end velkommen til at ringe for at høre om leveringsomkostninger til udlandet.

Der tillægges fragt ved levering til f.eks. Grønland, Færøerne, Tyskland, Sverige.

Der er dog gratis levering til Norge. Vi kører ofte til Norge og tilbyder tilmed gratis levering i Norge ved køb for mere end 20.000 DKR.

Vi henviser vores norske kunder til denne side ”Norske Kunder hos Erling Christensen Møbler A/S, skrevet på norsk.

Levering til ikke brofaste ø’er

Vi har gratis levering til hele Danmark også levering til ikke brofaste ø’er.

Hos Erling Christensen Møbler A/S er der gratis levering uanset om det er en mindre ordre eller en stor.

Vi leverer gratis til ikke brofaste ø’er. Derfor kan du uden problemer bestille dine varer online på www.erling-christensen.dk hvis du ønsker at få din ordre leveret fragtfrit på f.eks. Læse, Bornholm eller Samsø.

Kun hos Erling Christensen Møbler A/S i Vendsyssel har du garanti for fragtfri levering i Danmark.

Har vi glemt noget?

Du er som altid velkommen til at kontakte os på mail eller pr telefon.

Vi sidder klar til at hjælpe dig på e-mail. Kontakt os på info@ecmh.dk, er dit spørgsmål vedrørende en igangværende ordre så oplys gerne ordrenummer i mailen for at vi kan hjælpe dig på den mest effektiv måde.

Vi besvarer e-mails indenfor 24 timer på hverdage. Foretrækker du at kontakte os på telefon, sidder vi klar ved telefonen i hele butikkens åbningstid.

Ring på telefon +45 98 93 61 55.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen Erling Christensen Møbler A/S

OM ERLING CHRISTENSEN

Erling Christensen brandet

Job og Karriere

Butik og åbningstider

Kontakt os

KUNDESERVICE

Handels- og leveringsbetingelser

Finansiering

Reklamationsformular

Tilfredshedsundersøgelse

AKTUELT

Nyhedsbrev

Aktuelle vindere

ØVRIGE

Erhverv

Salg til Norge

FØLG OS

Følg os på Facebook

Følg os på InstagramErling Christensen Møbler a/s | Hørmestedvej 342 - 9870 Sindal | Tlf: +45 98 93 61 55 | Fax: +45 98 93 69 55 | E-mail: info@ecmh.dk

KONXION A/S