- Velkommen til hele Danmarks online bolighus!

INDKØBSKURV
Total:0,00 DKK 
Ingen varer i kurven
Gå til kurven

EC prisgaranti - din garanti for markedets bedste pris!

Hos Erling Christensen Møbler gør vi alt for at give dig de bedste produkter til den bedste pris. Vi er Nordjyllands største møbelhus med mere end 10.000 m2 hvorfor vi kan tilbyde de skarpeste priser.

EC Prisgaranti er din garanti for at få produktet til den billigste pris på markedet, hos Erling Christensen Møbler får du altid varen til den billigste pris. Samtidig med, at vi matcher enhver pris, så leverer vi også din vare hvor som helst i Danmark.

Vores prisgaranti gælder fra købsdato og 7 dage frem.
Følgende krav skal opfyldes:
Det skal være den samme vare.
Det skal kunne dokumenteres.
Gælder kun hvis tilbuddet er fra en dansk forhandler.
Gælder ikke ophørsudsalg og lignende.

Det har altid været en del af Erling Christensen Møblers koncept at vi altid er billigst og at vi altid leverer gratis.

Skulle du finde dit produkt billigere andre steder så matcher vi enhver pris. Samtidig med vi har EC Prisgaranti tilbyder vi også gratis levering til hele Danmark også ikke brofaste ø’er. [Læs mere om gratis levering].

Hvordan kan I yde prisgaranti?

Vidste du at Erling Christensen Møbler A/S siden etableringen i 1979 har været et uafhængigt møbelhus som gradvist er blevet større til i dag at være Nordjyllands største møbelhus og blandt Danmarks største privatejede bolighuse. Vi har mere end 10.000 m2 butiksareal i Hørmested, mellem Frederikshavn og Hjørring. [Læs mere om butikkens historie]

Vi har siden etableringen købt stort ind for at kunne få de skarpeste priser til vores kunder hvorfor vi kan tilbyde den bedste pris men også det bedste serviceniveau.

Når du handler hos os, Erling Christensen Møbler A/S, har vi altid gratis levering, uanset ordrestørrelse, [Klik for at læse mere om Gratis levering], ligesom vi har mere end 40 servicemindede medarbejdere i Hørmested klar til at servicere dig næste gang du handler enten online eller i vores butik.

Jeg har fundet varen billigere et andet sted? – Hvad gør jeg?

Hvis du har fundet en vare billigere et andet sted, kan du enten ringe til os på telefon +45 98 93 61 55 eller sende os en mail med et link til siden hvor du har set produktet billigere så retter vi prisen til.

I mailen må du meget gerne skrive dit navn og telefonnummer så vi hurtigt kan komme i kontakt med dig.

Du bedes anvende mailen info@ecmh.dk

EC PRIS er din garanti for at du får produktet til markedets laveste pris. Vi matcher enhver pris, som minimum.

 

OM ERLING CHRISTENSEN

Erling Christensen brandet

Job og Karriere

Butik og åbningstider

Kontakt os

KUNDESERVICE

Handels- og leveringsbetingelser

Finansiering

Reklamationsformular

Tilfredshedsundersøgelse

AKTUELT

Nyhedsbrev

Aktuelle vindere

ØVRIGE

Erhverv

Salg til Norge

FØLG OS

Følg os på Facebook

Følg os på InstagramErling Christensen Møbler a/s | Hørmestedvej 342 - 9870 Sindal | Tlf: +45 98 93 61 55 | Fax: +45 98 93 69 55 | E-mail: info@ecmh.dk

KONXION A/S